neschasnikh-vipadkiv-na-virobnitstvi-stalo-na-chvert-menshe

Нещасних випадків на виробництві стало на чверть менше

 • 17051 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Кількість нещасних випадків на виробництві у січні-березні цього року зменшилась на 25,2% проти аналогічного періоду минулого року - до 907. Про це УНН повідомили у пресслужбі Фонду соціального страхування України.

"У січні–березні Фондом соціального страхування України зареєстровано 907 потерпілих від нещасних випадків, пов’язаних із виробництвом. З них 79 осіб загинули. Порівняно з тим же періодом минулого року загальна кількість страхових нещасних випадків зменшилась на 25,2% (з 1212 до 907), кількість смертельно травмованих осіб – на 12,2% (з 90 до 79)", - вказали у відомстві.

Серед причин нещасних випадків переважають організаційні: невиконання вимог інструкцій з охорони праці, невиконання посадових обов’язків, порушення безпеки під час експлуатації транспорту загального користування (автомобільного, водного, залізничного, повітряного), порушення технологічного процесу тощо.

Вказано, що за підсумками І кварталу 2020 року найбільша кількість страхових нещасних випадків сталась на підприємствах вугільної промисловості.

Нагадаємо, через травми на виробництві торік померли 410 працівників.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Нещасних випадків на виробництві стало на чверть менше

     • 17051 переглядiв

    Польща продовжила легальне перебування українцям

     • 34679 переглядiв

    На Житомирщині досі є чотири великі пожежі - ОДА

     • 23941 переглядiв

    На Дніпропетровщині виявили коронавірус ще у трьох людей

     • 15644 переглядiв