ukenru
nemaie-prychyny-dlia-finliandii-nadsylaty-viiska-v-ukrainu-stubb

Немає причини для Фінляндії надсилати війська в Україну - Стубб

 • 22803 переглядiв

Фінляндія не планує відправляти війська в Україну, але підтримує Україну через пакети військової допомоги, включаючи системи протиповітряної оборони та боєприпаси, а також виступає за членство України в ЄС і НАТО.

Немає жодної причини для Фінляндії надсилати війська в Україну. Країна підтримує Україну всіма можливими способами наразі. Про це повідомив президент Фінляндії Александр Стубб під час спільної пресконференції з президентом Володимиром Зеленським, передає УНН.

Немає жодної причини для Фінляндії надсилати війська в Україну. Ми підтримуємо Україну всіма можливими способами в даний момент. Ми зробили це не лише шляхом підписання безпекової угоди, не лише 23-ма пакетами допомоги"

- сказав Стубб.

Він зазначив, що дуже важливо, щоб Європа, США та захід сфокусувалися на тому, що вони можуть реалістично зробити для України.

Для мене це надання Україні озброєння, боєприпасів, надання Україні тренування та надання шляху до членства в ЄС та НАТО

- розповів Стубб.

Доповнення

Фінляндія оголосила про 23-й пакет допомоги Україні на суму 188 млн євро. Туди увійшли системи ППО та боєзапаси для артилерії великих калібрів.

Президент Франції Еммануель Макрон зробив заяву щодо відправки військ в Україну і наголосив, що "Франція є силою миру".

Побачив місця найзапекліших боїв та знищену "Мрію": президент Фінляндії відвідав Гостомель03.04.24, 15:58 • [views_0]