ukenru
negoda-u-kot-divuari-ye-zagibli

Негода у Кот-д'Івуарі: є загиблі

 • 7830 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Сильні зливи пройшли в Абіджані (найбільше місто Кот-д'Івуару) в ніч з понеділка на вівторок. Згідно з попередніми даними, 18 осіб загинули, 136 місцевих жителів доставлені в безпечні укриття. Про це повідомляє УНН з посиланням на Fraternité Matinсо.

Повідомляється, що кількість загиблих може збільшитися, оскільки пошукові роботи ще тривають.

Сьогодні шторм, що супроводжувався градом, наніс збитки в північній частині американського штату Колорадо. Розмір градин був від 25-центової монети до тенісного м'яча.

Вчора, в американському штаті Мічиган було оголошено режим стихійного лиха через повені, одна людина загинула.

Як повідомляв УНН, в результаті повеней, викликаних проливними дощами, на північному сході Індії щонайменше 23 людини загинули, понад 500 тис. жителів постраждали.

9 червня ураган пошкодив близько 50 будинків в Герцег-Нові та селищі Каменарі на узбережжі Адріатичного моря в Чорногорії і зруйнував об'єкти інфраструктури.

8 червня серйозний шторм пройшов Словенією після полудня, жителі країни побачили град завбільшки з тенісний м'яч. Найгірша ситуація була на кордоні з Хорватією, у провінції Бела країна.

Нагадаємо, у Франції через сильні зливи розпочалася повінь, у наслідок якої були затоплені дороги, знищені виноградники, пошкоджені приватні будинки. Щонайменше троє людей загинуло.

Українські Національні Новини

Новини Світу