ne-isnuye-alternativi-ukrayini-v-nato-reznikov

Не існує альтернативи Україні в НАТО - Резніков

 • 706716 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Альтернативи Україні в НАТО не існує. Про це під час Чорноморської безпекової конференції Міжнародної Кримської Платформи повідомив міністр оборони України Олексій Резніков, передає УНН.

Цитата

"Потрібна система гарантій-запобіжників, які зведуть до мінімуму бажання вирішувати щось силою. У контексті Чорноморського регіону все очевидно – не існує альтернативи НАТО. Не існує альтернативи Україні в НАТО. Ми довели свою спроможність посилити Альянс і зробили формальні кроки – подали заявку на вступ. Відсутність руху тільки продовжить невизначеність і ризики", - написав Резніков на своїй сторінці у Facebook.

Додамо

Крім того, міністр повідомив, що на полях заходу зустрівся з великим другом України – заступником Генерального секретаря НАТО Мирчею Джоане, який свого часу провів блискучу роботу для забезпечення вступу Румунії до Альянсу. Обговорили актуальні проекти, зокрема, системну участь NSPA у модернізації оборонних закупівель в Україні.

"Готуємо низку дуже конкретних ініціатив до Вільнюського саміту НАТО", - резюмував Резніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захист неба, "броньований кулак", забезпечення боєприпасами: Резніков про пріоритети перед новим "Рамштайном"

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Не існує альтернативи Україні в НАТО - Резніков

     • 706716 переглядiв

    Найгірший сценарій: ЗМІ про загострення конфлікту в Судані

     • 1014347 переглядiв