ukenru
nazk-vneslo-pripis-novomu-ministru-ekonomichnogo-rozvitku

НАЗК внесло припис новому міністру економічного розвитку

 • 12809 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис міністру розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофію Милованову. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів міністру розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофію Милованову", - йдеться у повідомленні.

Так, за даними НАЗК, припис Милованову стосується директора державного підприємства "Державний позашкільний навчальний заклад "Перспектива" Андрія Люшина, який не повідомив про наявність у нього потенційного конфлікту інтересів, зумовленого спільною роботою з близькими особами – дружиною та дочкою.

"Національне агентство з питань запобігання корупції вимагає провести службове розслідування задля виявлення причин та умов, що призвели до вчинення директором державного підприємства "Державний позашкільний навчальний заклад "Перспектива" Андрієм Люшиним правопорушення, пов’язаного з корупцією, та розглянути питання щодо притягнення винних осіб до встановленої законом відповідальності", - повідомили у Нацагентстві.

Як повідомляв УНН, раніше НАЗК внесло припис новому міністру у справах ветеранів.

Українські Національні Новини

Політика