ukenru
naytitulovanishiy-klub-ukrayini-znyavsya-z-vnutrishnogo-chempionatu-iz-voleybolu

Найтитулованіший клуб України знявся з внутрішнього чемпіонату із волейболу

 • 15064 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Харківський ВК "Локомотив" не зможе взяти участь в майбутньому чемпіонаті України з чоловічого волейболу, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу федерації.

"Офіційного підтвердження відмови "Локо" до ФВУ не надходило. Певно, керівництво харків’ян до останнього сподівалося на якесь диво. Однак його не сталося, і багаторічний чемпіон України таки справді був змушений знятися із суперлігових змагань сезону 2018-2019 років та задовольнитися виступами у вищій лізі під маркою "Локомотив-ХДВУФК №1", - сказано в повідомленні ФВУ.

Згідно з регламентом, право зайняти місце віце-чемпіона у Суперлізі отримала команда, яка останній чемпіонат Вищої ліги завершила на другій позиції. А саме – "Фаворит" із Лубнів. Керівництво цього клубу офіційно підтвердило готовність повернутися до елітного Дивізіону, додавши при цьому, що домашні ігри буде проводити в Полтаві.

Зауважимо, що "Локомотив" з 27 проведених чемпіонатів України 17 разів ставав чемпіоном, ще 4 рази срібним призером і одного разу "бронзовим".

Нагадаємо, український дует тріумфував на турнірі з пляжного волейболу в Хорватії.

Українські Національні Новини

Спорт