naslidky-raketnoi-ataky-rf-na-kyivshchynu-pokazaly-v-ofisi-henprokurora

Наслідки ракетної атаки рф на Київщину показали в Офісі Генпрокурора

 • 27955 переглядiв

Двоє цивільних отримали поранення внаслідок падіння осколків ворожих ракет, випущених російськими військами, у двох районах Київської області.

Офіс Генерального прокурора опублікував фото наслідків ракетної атаки на Київську область, де в результаті пошкоджено житлові будинки, транспортні засоби та поранено двох людей, передає УНН.

 "За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, 7 лютого 2024 року військові країни-агресора здійснили ракетну атаку на Київщину.

"За попередньою інформацією, постраждало двоє мирних жителів. В двох районах Київщини уламки ворожих ракет поцілили в приватні та багатоквартирні будинки. Також пошкоджено господарські споруди і транспортні засоби", - інформує ОГП.

На місцях подій працюють прокурори, слідчі, експерти та працівники ДСНС.

Доповнення

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що внаслідок ворожої атаки рф зафіксовано падіння уламків у 8 населених пунктах Київської області. Дві людини отримали незначні травми. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає.

Анна Мурашко

Війна

Популярні

Новини по темі

Уже 11 постраждалих через атаку рф на Київ - КМВА

 • 26418 переглядiв