ukenru
nardepka-yanchenko-yde-zi-slugi-narodu-pislya-skandalu-z-vizitom-golovi-partiyi-shulyak-do-poranenogo-biytsya

Нардепка Янченко йде зі "Слуги народу" після скандалу з візитом голови партії Шуляк до пораненого бійця

 • 1582135 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Народна депутатка від "Слуги народу" Галина Янченко написала заяву, що покидає партію. Причиною звільнення став візит голови партії Олени Шуляк в лікарню пораненого бійця, який критикував її законопроєкт щодо містобудування.

Про це депутатка повідомила у себе в Facebook, передає УНН.

Цитата

"Все має межі. Вчинок Олени Шуляк щодо пораненого бійця — це дніщє. Прийти до захисника в госпіталь, не щоб провідати, не щоб підтримати, а щоб поз’ясовувати стосунки щодо її корупційного законопроєкту 5655, — це плювок в обличчя всім нашим воїнам, волонтерам, всім, хто ризикує своїм життям на передовій заради перемоги нашої країни", — написала Янченко.

Нагадаємо

Голова партії “Слуга народу” Олена Шуляк втрапила у скандал з українським військовим Олегом Симорозом, який наразі перебуває у госпіталі. Вона увірвалася до воїна в палату, щоб з’ясувати стосунки через її законопроєкт про “реформування сфери містобудування”.

Депутатка прийшла до палати без жодного дозволу чи навіть попередження й почала говорити про допис, у якому військовий критикує її законопроєкт.

Українські Національні Новини

Політика