ukenru
nardepi-vnesli-zmini-do-ugodi-pro-podviyne-opodatkuvannya-zi-shveytsariyeyu

Нардепи внесли зміни до угоди про подвійне оподаткування зі Швейцарією

 • 9117 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Народні депутати ратифікували Протокол зі Швейцарією про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи і на капітал про внесення змін до відповідної конвенції. Відповідне рішення підтримали 307 народних депутатів, передає кореспондент УНН.

Цей проект закону, як вказали його ініціатори, необхідно було ухвалити у зв’язку із тим, що в процесі переговорів із швейцарською стороною були узгоджені зміни, які необхідно було внести до Конвенції між країнами про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи і на капітал та Протоколу до неї.

Від прийняття закону залежить набрання чинності Протоколом та, відповідно, внесення змін до Конвенції між урядом України і Швейцарською Федеральною Радою про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи і на капітал та Протоколу до неї.

Нагадаємо, минулого тижня представник КМУ у Верховній Раді України Ірина Верещук повідомила, що уряд подасть до Верховної Ради шість законопроектів про ратифікацію міжурядових угод у межах міжнародної співпраці у сфері оподаткування.

Українські Національні Новини

Політика