ukenru
napadnika-oleksandriyi-r-yaremchuka-obrano-naykraschim-molodim-futbolistom-zhovtnya-za-versiyeyu-zolotiy-talant

Нападника "Олександрії" Р.Яремчука обрано найкращим молодим футболістом жовтня за версією Золотий талант

 • 7786 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Форварду "Олександрії" Роману Яремчуку вдалося перервати гегемонію півзахисника "Шахтаря" Віктора Коваленко і стати кращим молодим футболістом України місяця, інформує УНН з посиланням на сайт Золотий талант.

Вихованець львівського футболу і академії "Динамо" в жовтні забив п'ять м'ячів у чотирьох матчах, в тому числі по два – "Дніпру" та "Ворсклі" (в цьому поєдинку він оновив рекорд за швидкістю забитого голу чемпіонату України, забивши вже на 8-й секунді) в УПЛ, ще один – "Шахтарю" в Кубку України.

Відзначимо, що 2 сходинку у голосуванні зайняв Едуард Соболь ("Зоря"), а 3-тю В.Коваленко. Далі розмістилися Андрій Борячук, Артем Бєсєдін, Ігор Харатін, Олександр Зінченко, Павло Оріховський, Владислав Кабаєв і Іван Лобай.

Нагадаємо, що премія Золотий Талант проводиться вже четвертий рік. У 2013-му найкращим футболістом України в категорії U-21 був визнаний Іван Ордець. У 2014-му перемогу святкував Руслан Малиновський, а в 2015-му - Іван Петряк.

Нагадаємо, Українська Прем'єр-ліга оголосила про початок голосування уболівальників задля визначення найкращого футболіста чемпіонату за підсумками жовтня.

Українські Національні Новини

Спорт