ukenru
napad-na-pidlitkiv-khasidiv-v-umani-khuligana-oshtrafuvali-na-17-tis-grn

Напад на підлітків-хасидів в Умані: хулігана оштрафували на 17 тис. грн

 • 12608 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. До кримінальної відповідальності притягнуто хулігана, який напав на неповнолітнього громадянина Держави Ізраїль, суд визнав його винним і оштрафував на 17 тисяч гривень. Про це УНН повідомили у пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

"Уманським міськрайонним судом визнано винним місцевого жителя у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України, а саме хуліганських діях по відношенню до неповнолітнього громадянина Держави Ізраїль. Суд призначив порушнику покарання у вигляді штрафу в розмірі 17 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що 18 жовтня обвинувачений заподіяв 17-річному громадянину Ізраїля тілесні ушкодження.

Тоді офіційний Telegram-канал Об’єднаної єврейської громади України повідомив, що вночі в Умані група з трьох невідомих завдала ножове поранення 17-річному брацлавському хасиду. Напад було скоєно за могилою Рабі Нахмана. "Троє нападників (на вигляд 20-22 років) напали на двох підлітків-хасидів 17-ти і 15-ти років. Молодший встиг втекти, старший отримав ножове поранення. При цьому події не передували будь-який конфлікт. Постраждалих чатували в підворітті”, повідомили тоді в громаді.

У МЗС засудили напад на підлітків-хасидів в Умані.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП