ukenru
nabu-zavershit-slidstvo-pershoyi-chastini-spravi-o-onischenka-13-lyutogo-a-sitnik

НАБУ завершить слідство першої частини справи О.Онищенка 13 лютого - А.Ситник

 • 11130 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Національне антикорупційне бюро України планує завершити досудове розслідування першої частини справи народного депутата Олександра Онищенка у понеділок, 13 лютого. Про це під час брифінгу повідомив директор НАБУ Артем Ситник, передає кореспондент УНН.

"У понеділок уже перша частина цієї справи, яка стосується тих фігурантів, які встановлені і перебувають під вартою чи під іншими запобіжними заходами, по цій справі планується оголошення про закінчення (досудового розслідування – ред.) фігурантам і початок знайомлення фігурантів справи з матеріалами і подальшу передачу справи до суду", - сказав А.Ситник.

Раніше А.Ситник повідомив, що НАБУ і САП планують ініціювати процедуру заочного засудження О.Онищенка у лютому.

Нагадаємо, народного депутата Олександра Онищенка підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.255, ч.4 ст.28 ч.5 ст.191, ч.4 ст.28 ч.2 ст.205, ч.4 ст.28 ч.3 ст.209, ч.4 ст.28 ч.2 ст.364-1, ч.4 ст.28 ч.2 ст.366 КК України.

Повідомлення про підозру Генеральний прокурор України підписав 27 липня ц.р. Згоду на притягнення його до відповідальності, затримання та арешт Верховна Рада надала 5 липня ц.р. Напередодні голосування, скориставшись статусом народного депутата, Онищенко покинув територію держави. 8 серпня 2016 року Онищенка було оголошено в національний розшук.

Також нагадаємо, станом на 31 січня НАБУ ще не отримало відповіді від Інтерполу про оголошення О.Онищенка в міжнародний розшук.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП