na-zhitomirschinu-sogodni-mozhut-povernutisya-obmezhennya-u-podachi-svitla-ukrenergo

На Житомирщину сьогодні можуть повернутися обмеження у подачі світла - Укренерго

 • 845713 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Через збільшення навантаження на працююче обладнання можуть бути обмеження споживання на Житомирщині. У решті регіонів обмеження наразі відсутні. Про це повідомили у НЕК "Укренерго", пише УНН.

Цитата

"Станом на 5 квітня споживання електроенергії зберігається на рівні середи минулого тижня. Генерація повністю забезпечує потреби споживачів в електроенергії, а також резерв потужності. У зв’язку із збільшенням навантаження на працююче обладнання, яке зазнало пошкоджень під час терористичних атак ворога та через зменшення генерації з відновлювальних джерел можливе обмеження споживання у Житомирській області. У решті регіонів обмеження наразі відсутні", - ідеться у повідомленні.

Деталі

Через пошкодження ключових високовольтних підстанцій, які були завдані агресором протягом останніх шести місяців, надійність живлення споживачів більшості регіонів України значно знижена, вказали в НЕК. І закликали "ощадливо споживати електроенергію, зокрема, за можливості рівномірно розподіляючи користування потужними приладами упродовж доби".

Нагадаємо

Протягом останньої доби відновлено електропостачання 19 тис. абонентів у Донецькій області, 2 тис. абонентів у Дніпропетровській та Харківській областях.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Екснамісника Лаври Павла вперше допитали

     • 4187925 переглядiв