ukenru
na-yunogo-kazakhskogo-khokeyista-vpali-futbolni-vorota-yomu-vidalili-chastinu-cherepu

На юного казахського хокеїста впали футбольні ворота: йому видалили частину черепу

 • 5977 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. У столиці Казахстану на дев'ятирічного гравця дитячої хокейної команди впали футбольні ворота, коли він відпочивав після тренування. Хлопчикові довелося видалити частину черепа, повідомляє УНН з посиланням на Inform Бюро.

"Хлопчик, який отримав травму, ліг біля воріт. А інший хлопчик повис на воротах, за сітку потягнув, перекинув ворота. Вийшло так, що ворота впали прямо на лоб дитині. Він отримав важку травму", - розповів В'ячеслав Борисов, директор спортивної школи , в якій стався нещасний випадок.

Юного хокеїста госпіталізували, він був без свідомості. Хлопчика екстрено прооперували, лікарям довелося видалити частину черепа. Зараз він знаходиться в реанімації у вкрай важкому стані.

"Вісім років я працюю на цьому об'єкті. Це перший такий випадок, коли ворота взагалі впали. Ми тримаємо ситуацію на контролі. Всю допомогу надаємо. Ліки привозимо", - запевнив Борисов.

Раніше УНН повідомляв, що в казахському місті Шимкент двоє людей підірвалися в результаті розпилювання артилерійського снаряду. Його частини планували здати в металобрухт.

Українські Національні Новини

Новини Світу