na-vokzalakh-ukrzaliznitsi-vstanovlyat-bezkoshtovni-zaryadni-stantsiyi

На вокзалах Укрзалізниці встановлять безкоштовні зарядні станції

 • 528658 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Сьогодні Укрзалізниця отримала 100 зарядних станцій, до яких одночасно можна підʼєднати 33 присторої. Їх буде встановлено на найбільших вокзалах в Україні. Про це йдеться в повідомленні Укрзалізниці, передає УНН.

Цитата

«6 січня Укрзалізниця отримала 100 потужних зарядних станцій для смартфонів, які буде встановлено на вокзалах із найбільшим пасажиропотоком. Перші станції вже зайняли місце у київській Фортеці незламності», – йдеться в повідомленні.

Деталі

Зарядні станції надані Kusto Group - групою казахстанських підприємців, які активно підтримують гуманітарні проєкти в Україні. Одна така станція може заряджати до 33 пристроїв одночасно.

Станції вироблені у рекордні строки в Туреччині спеціально для Укрзалізниці і попри складну логістику доправлені до України вже на початку року.

Нагадаємо

Укрзалізниця презентувала перший український електропоїзд ЕПЛ9Т, модернізований на власних потужностях. В електропоїзді встановлені пандуси в кожному головному вагоні поїзда, інклюзивні вбиральні (зі сповивальними столиками), облаштовані місця для перевезення велосипедів (24 місця у всьому поїзді), місця для сидіння для пасажирів з інвалідністю. Також поїзд оснащено USB/Type-C портами для зарядки гаджетів, зовнішніми та внутрішніми системами відеоспостереження, освітленням зон посадки та висадки пасажирів.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли Сумську область

     • 478165 переглядiв