ukenru
na-vinnichchini-v-novorichnu-nich-u-posilenomu-rezhimi-pratsyuvatimut-ponad-300-ryatuvalnikiv

На Вінниччині в новорічну ніч у посиленому режимі працюватимуть понад 300 рятувальників

 • 7351 переглядiв

ВІННИЦЯ-КИЇВ. 29 грудня. УНН. На Вінниччині в новорічну ніч у посиленому режимі, згідно з графіками чергувань, будуть працювати понад 250 рятувальників. Ще 70 − відповідальні по підрозділах. Крім цього,у режимі підвищеної готовності перебуватимуть 60 одиниць техніки. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту УНН-Центр повідомив начальник прес-служби ГУ ДСНС у Вінницькій області Олександр Кутовий.

 "Минулого року якраз на Новий рік феєрверк став причиною загоряння житлового будинку. Люди нехтують забороною користуватися піротехнічними засобами, феєрверками. І такі випадки непоодинокі. Тому цього дня, як правило, працівники ДСНС працюють у посиленому варіанті несення служби в цілодобовому режимі. Крім того, у місцях проведення масових заходів будуть чергувати працівники рятувальної служби – задля забезпечення протипожежного захисту об’єкту", − розповів О.Кутовий.

Як повідомляв УНН, з 30 грудня підрозділи поліції, Нацгвардії, ДСНС та прикордонної служби перейдуть на посилений режим несення служби.

Українські Національні Новини

Суспільство