na-stolychnomu-pechersku-cholovik-vynis-z-salonu-krasy-yuvelirky-na-maizhe-chvert-miliona-yoho-zatrymaly-politsiia

На столичному Печерську чоловік виніс з салону краси ювелірки на майже чверть мільйона, його затримали - поліція

 • 19378 переглядiв

Поліція затримала 27-річного уродженця Луганщини, який викрав ювелірні вироби з салону краси на Печерську. Зловмиснику загрожує до 8 років ув'язнення за крадіжку в умовах воєнного стану.

У Києві поліція затримала 27-річного чоловіка, який підозрюється у тому, що викрав ювелірні вироби на майже чверть мільйона гривень з салону краси на Печерську, повідомили у ГУНП у Києві у четвер, пише УНН.

Поліцейські затримали чоловіка, який з салону краси на Печерську викрав ювелірних виробів на 215 000 гривен

- повідомили у поліції Києва у Telegram.

Деталі

До Печерського управління поліції звернулася власниця салону краси з заявою про те, що з приміщення зникли ювелірні вироби з срібла та білого золота, а вхідні скляні двері салону розбиті.

"Правоохоронці з’ясували, що ввечері, після завершення роботи салону краси, через двері "чорного ходу" невідомий проник до приміщення та викрав прикраси в загальній сумі на 215 тисяч гривень. Намагаючись покинути приміщення, він заблукав та, шукаючи вихід, вибив вхідні двері", - вказали у поліції.

Поліцейські, як повідомляється, протягом кількох годин встановили й затримали раніше судимого 27-річного уродженця Луганщини, який декілька днів як прибув до столиці.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Слідчі повідомили йому про підозру й скерували до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

На Рівненщині затримали чоловіка, який вкрав з волонтерського центру 7 кг меду12.12.23, 18:20

Юлія Шрамко

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни вбили 6 жителів Донеччини за добу, 13 поранено

     • 14764 переглядiв

    Атака рф на Конотоп: кількість постраждалих зросла до 14

     • 15531 переглядiв

    Дощі та грози, до 31° на сході: прогноз погоди на сьогодні

     • 21036 переглядiв