ukenru
na-sklyaniy-mist-u-kiyevi-zayikhali-na-mopedi

На "скляний" міст у Києві заїхали на мопеді

 • 19428 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Водій з явними ознакам сп'яніння вирішив проїхатись на електромопеді по велодоріжці пішохідно-велосипедного мосту в Києві, передає УНН із посиланням на пресслужбу патрульної поліції столиці.

"Сьогодні, близько 9-ї ранку, водій електромопеду вирішив проїхатись по велодоріжці пішохідного мосту, що є порушенням ПДР. Його відразу помітили та зупинили патрульні", - йдеться в повідомленні.

У патрульній поліції зазначили, що при перевірці документів у 31-річного водія виявили відсутність відповідної водійської категорії для керування таким видом транспорту.

"Спілкуючись з водієм, патрульні виявили у нього явні ознаки сп'яніння. Чоловік відмовився проходити огляд на стан сп'яніння як на місці зупинки, так і у медичному закладі", - додали у патрульній поліції.

Тож на громадянина інспектори винесли постанову за порушення ПДР (ч.2 ст.126 КУпАП) та склали протокол за керування в стані сп'яніння (ч.1 ст.130 КУпАП)

"Тепер, крім вже виписаного штрафу на 510 гривень, на водія очікує суд, який може накласти штраф за керування напідпитку розміром в 10 200 гривень та взагалі на 1 рік позбавити права керування транспортними засобами", - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, у подарунок до Дня міста кияни отримали новий пішохідний міст. Менш ніж за місяць помітили, як правопорушники заїхали на міст на позашляховику. За це водію виписали штраф.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП