na-okupovaniy-luganschini-byudzhetnikiv-zmushuyut-vidivlyatisya-v-nebi-ukrayinski-bpla-ova

На окупованій Луганщині «бюджетників» змушують видивлятися в небі українські БПЛА – ОВА

 • 256410 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. В деяких окупованих населених пунктах Луганської області окупаційна влада планує залучити працівників бюджетної сфери до відстеження безпілотників. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає УНН.

Цитата

«Після декількох пожеж на базах та нафтосховищах й інших неприємностей на окупованих територіях, у так званій «лнр» вирішили ввести превентивні заходи.

Замість ППО або станцій РЕБ на вулиці, зокрема у Ровеньках та Довжанську, виведуть працівників бюджетної сфери. Протягом наступних двох тижнів чергові групи патрулюватимуть небо, шукаючи безпілотники», - повідомив він.

Також Лисогор повідомив, про ситуацію на фронті у Луганській області.

«Вже котрий місяць росіяни пробують штурмувати Білогорівку, але щодня наші військові їх зупиняють на підступах до населеного пункту. Українські захисники роблять все можливе в цій оборонній операції, знижуючи атакуючий потенціал ворога. Противник несе втрати в особовому складі і техніці, знижується його моральний стан.

Артилерійських та мінометних обстрілів з боку ворога минулої доби зазнали Новоселівське, Невське і Білогорівка», - повідомив керівник ОВА у своєму Телеграм-каналі.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві зріс рівень водопілля

     • 1013827 переглядiв

    На Миколаївщині ворог обстріляв Очаківську громаду

     • 227308 переглядiв