ukenru
na-okupovaniy-donbas-pribuli-dodatkovi-diversiyni-grupi-zi-spetspriznachetsyami-zs-rf-rozvidka

На окупований Донбас прибули додаткові диверсійні групи зі спецпризначенцями ЗС РФ - розвідка

 • 10257 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. На тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з Ростовської області прибули додаткові диверсійні групи зі складу підрозділів спеціального призначення ЗС РФ. Про це з посиланням на дані військової розвідки повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"На тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з Ростовської області прибули додаткові диверсійні групи зі складу підрозділів спеціального призначення ЗС РФ. При цьому, противник продовжує використовувати для прихованого переміщення особового складу, озброєння, військової техніки, боєприпасів з Росії на тимчасово окуповану територію неконтрольовані українською владою ділянки кордону поза пунктами контролю", - сказав речник Міноборони.

Крім того, з його слів, командування російських окупаційних військ з 1 вересня збільшило інтенсивність заходів з провокування загострення обстановки на лінії зіткнення.

Зокрема, активізовано диверсійно-розвідувальну діяльність та снайперські обстріли позицій Об’єднаних сил за рахунок прибулих на передові позиції з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів ЗС РФ додаткових диверсійно-розвідувальних груп та снайперських пар.

Як повідомляв УНН, бойовикам погрожують звільненням за відмову від російської "паспортизації".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП