na-odeshchyni-znaishly-pidriadnyka-dlia-vidbudovy-poshkodzhenoi-rosiianamy-serhiivky

На Одещині знайшли підрядника для відбудови пошкодженої росіянами Сергіївки

 • 33134 переглядiв

Відбудова пошкодженої росіянами Сергіївки зрушила з місця: з підрядником уклали договір

Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області знайшла підрядника, що здійснить капітальний ремонт багатоповерхової будівлі в Сергіївці Одеської області, що постраждала від атаки рф торік, передає УНН.

Деталі

Тендер оголосили 7 листопада. Очікувана вартість закупівлі становила 75 млн 55 тис. грн. Перемогу у тендері здобула компанія "ДІСК-Південь", запропонувавши за свої послуги 73 млн 550 тис. грн.

Днями, 4 грудня, Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області уклала договір з ПП "ДІСК-Південь". Остання має виконати роботи з капітального ремонту багатоповерхової будівлі в Сергіївці до 31 грудня 2024 року.

Зазначимо

Попередній тендер не відбувся через брак підрядників.

Нагадаємо

Минулого року росіяни обстріляли Сергіївку, що на Одещині. Тоді була пошкоджена багатоповерхівка. Десятки людей загинули, були поранені. Велика кількість людей залишилася без домівки.

З плином року відновлення Сергіївки майже не зрушило з місця, аж поки не втрутився очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, який звернув увагу правоохоронців на ситуацію. У результаті відбулася заміна підрядника, а сам об'єкт передали до Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Додамо, що у січні цього року Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України очолив Мустафа Найєм.  

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі