na-odeshchyni-tryvaie-likvidatsiia-naslidkiv-ataky-rf-v-nich-na-8-veresnia

На Одещині триває ліквідація наслідків атаки рф в ніч на 8 вересня

 • 27261 переглядiв

У Вилковому тривають роботи з ліквідації наслідків нічної атаки рф на Ізмаїльський район. Територіальні громади, бізнес та волонтери надають допомогу у відновленні пошкоджених будинків.

В місті Вилкове тривають роботи з ліквідації наслідків російської атаки на Ізмаїльський район в ніч на 8 вересня. Про це повідомляє очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер, передає УНН.

Деталі

Він уточнив, що кожна територіальна громада Ізмаїльського району долучилась до надання допомоги з відновлення пошкоджених будинків. Ізмаїльська громада відправила 3 бригади будівельників, Суворовською ТГ були передані OSB-плити, Ренійською, Саф'янівською, Кілійською — будівельні матеріали для монтажу покрівлі та встановлення вікон.

Крім того, волонтери передали 1000 м2 металочерепиці, плівку та OSB-плити.

Наразі будівельники проводять першочергові заходи із захисту від негоди та демонтують пошкоджені та аварійні будівельні конструкції.

Дякую всім, хто долучився до ліквідації наслідків ворожих атак на мирне населення. Завдяки об'єднанню територіальних громад Ізмаїльського району, представників бізнесу та волонтерів ми можемо оперативно допомагати нашим громадянам, які опинилися у скрутних обставинах

- пише Кіпер. 

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Британія заявила про розширення санкцій проти Ірану та росії

     • 31186 переглядiв

    У Сумах чули два вибухи - ЗМІ

     • 25371 переглядiв