ukenru
na-odeschini-zasudili-zhinku-yaka-vikinula-na-smitnik-tilo-nemovlyati

На Хмельниччині засудили жінку, яка викинула на смітник тіло немовляти

 • 9624 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Жінка, яка викинула тіло своєї новонародженої дитини у смітник, відбуватиме покарання у виді позбавлення волі терміном на три роки. Про це повідомили в пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури, передає УНН.

"Частину тіла немовляти 6 грудня 2018 року неподалік приміщення недіючого залізничного вокзалу м. Полонне виявив місцевий житель. За процесуального керівництва обласної прокуратури слідчим управлінням ГУНП в області встановлено, що 33-річна матір двох неповнолітніх дітей самостійно, не звертаючись за спеціалізованою медичною допомогою, народила здорову дівчинку", - повідомили в прокуратурі.

Зазначається, що при цьому жінка не вжила будь-яких заходів для збереження життя новонародженої, не надала дитині необхідної медичної допомоги та не доставила її до лікувального закладу. Це і спричинило її смерть. Аби приховати свою злочинну діяльність, зловмисниця залишила тіло дитини у приміщенні залізничного вокзалу посеред побутового сміття.

Спорідненість жінки із немовлям підтверджено висновками відповідних експертиз.

Повідомляється, що прокуратурою в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 135 Кримінального кодексу України ("залишення в небезпеці, що спричинило смерть особи"), та вироком Полонського районного суду Хмельницької області засудженій призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі. Судами апеляційної та касаційної інстанцій її скарги щодо пом’якшення призначеного покарання залишено без задоволення.

Нагадаємо, на Донеччині судитимуть жінку за спробу продажу новонародженої дитини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП