na-mykolaivshchyni-vnochi-zbyly-odyn-vorozhyi-shakhed

На Миколаївщині вночі збили один ворожий "шахед"

 • 26548 переглядiв

У ніч на 14 червня сили протиповітряної оборони збили один ворожий "шахед" у Миколаївській області, а напередодні росіяни здійснили ракетні та безпілотні обстріли сіл регіону, пошкодивши будівлі та лінії електропередач, але не спричинивши жертв.

У Миколаївській області у ніч на 14 червня сили протиповітряної оборони збили один ворожий БпЛА типу "Shahed-131/136". Минулої доби росіяни завдали ракетного удару по відкритій території Шевченківської громади. Також вдарили із FPV - дрону по селищах Дмитрівка та Солончаки Куцурубської громади. Про це повідомив голова ОВА Віталій Ким, передає УНН

Вночі, на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони було знищено один ворожий БпЛА типу "Shahed-131/136"

- написав Кім.

За його словами, учора, 13 червня, о 09:00 ворог спрямував дрон-камікадзе типу FPV по с. Дмитрівка Куцурубської громади. Внаслідок атаки пошкоджено господарчу будівлю. Постраждалих немає.

Вдень, 13 червня, о 13:54 ворог завдав ракетного удару по відкритій території за межами населеного пункту Шевченківської громади. Також обійшлось без постраждалих. 

Крім того, о 16:10 удару дронами-камікадзе типу FPV зазнало с. Солончаки Куцурубської громади. Пошкоджено лінію електропередач. Внаслідок чого було знеструмлено два населені пункти громади, наразі електропостачання відновлено. Постраждалих немає.

На Дніпропетровщині сили ППО знищили п’ять шахедів14.06.24, 07:43 • [views_20598]

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Миколаївщині вночі збили один ворожий "шахед"

     • 26548 переглядiв

    Повітряні Сили збили 7 із 14 ракет і 17 ударних дронів

     • 29320 переглядiв

    На Дніпропетровщині сили ППО знищили п’ять шахедів

     • 30372 переглядiв