ukenru
na-lvivschini-vlada-rekomenduvala-zaboroniti-zibrannya-u-ponad-desyat-osib

На Львівщині влада рекомендувала заборонити зібрання у понад десять осіб

 • 11768 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 16 березня. УНН. Львівська обласна адміністрація рекомендує обмежити збори людей у групах до 10 осіб на фоні ситуації з коронавірусом. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА, передає УНН.

"Львівська ОДА рекомендує обмежити збори людей у групах до 10 осіб. Таку рекомендацію затвердили у межах позачергового засідання обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького", - йдеться у повідомленні.

Як вказано, під час засідання присутні розглянули питання щодо запобігання поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-2019 на території Львівської області.

Відтак, у межах комісії рекомендували обмежити доступ клієнтів до контактних центрів надавачів комунальних послуг, центрів надання адміністративних послуг, максимально перевести обслуговування в онлайн-режим, повідомили у ЛОДА.

Серед рекомендацій також:

  • обмежити дозволені збори людей у групах до 10 осіб,
  • обмежити роботу закладів громадського харчування та торгівельно-розважальних центрів (крім аптек, автомобільних заправних станцій та продуктових магазинів),
  • пересування населення на адміністративних територіях, запровадити дистанційний режим роботи працівників, переглянути режим роботи громадського транспорту.

Також визначили перелік закладів охорони здоров’я для надання медичної допомоги пацієнтам з ознаками гострих респіраторних захворювань, що впродовж 14 днів перебували в країнах, де зареєстровано циркуляцію вірусу COVID-2019, госпітальних баз першої та другої лінії та резервні. Розташування хворих осіб визначатимуть за мірою заповнення закладів охорони здоров’я.

Нагадаємо, з понеділка, 16 березня, у Львові закриють усі заклади торгівлі, крім найнеобхідніших.

Українські Національні Новини

Суспільство