ukenru
na-lvivschini-vikrili-nezakonnu-zagotivlyu-novorichnikh-yalinok

На Львівщині викрили незаконну заготівлю новорічних ялинок

 • 8878 переглядiв

КИЇВ. 11 грудня. УНН. На Львівщині викрили чоловіка, який незаконно спиляв ялинки на суму 18 тисяч гривень, йому доведеться заплатити штраф. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Державного агентства лісових ресурсів України.

"У ніч з 8 на 9 грудня працівники лісової охорони державного підприємства "Рава-Руське лісове господарство", що на Львівщині, на території лісових масивів Немирівського лісництва, помітили здійснену незаконну заготівлю зимових красунь. Для оперативного розшуку лісопорушника відразу звернулися до Яворівського відділу поліції ГУНП у Львівській області", - сказано у повідомленні.

Так, спільними діями 9 грудня, особу, яка здійснила незаконні дії, було затримано в місті Яворів відразу з речовими доказами, адже він продовжував перевезення, гужовим транспортом, незаконно добутих ялинок.

Лісопорушником виявився громадянин Яворівського району, який зобов'язався добровільно відшкодувати завдану лісовому господарству шкоду в розмірі 17,9 тис. гривень.

Нагадаємо, у Держлісагентстві зазначили, що розмір штрафних санкцій за незаконно спиляні ялинки залежить від місця незаконної порубки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП