na-limano-kupyanskomu-napryamku-vorog-za-dobu-vtrativ-200-okupantiv-ale-namagayetsya-prodovzhuvati-atakuvati-pozitsiyi-zsu-yevlash

На Лимано-Куп’янському напрямку ворог за добу втратив 200 окупантів, але намагається продовжувати атакувати позиції ЗСУ – Євлаш

 • 203243 переглядiв

Цитата

«Найскладнішою ділянкою для ЗСУ залишається Лимано-Куп’янський напрямок, противник продовжує зосереджувати там свої наступальні сили біля Синьківки, Іванівки, Кислівки, Новоєгорівки та Макіївки», - сказав він.

Деталі

Минулої доби на напрямку відбулось близько 30 бойових зіткнень з противником: 15 атак ворога було відбито поблизу Куп’янська, ще 10 поблизу селища Надія на Луганщині та 5 поблизу Макіївки, що біля Лиману.

Минулої доби позиції Сил оборони України російська армія 708 разів обстріляла з різних видів озброєння, таких, як РСЗВ, ствольної артилерії, танків, ББМ різних типів.

Втрати ворога склали 197 вбитих та поранених, 36 одиниць техніки, серед яких 5 танків Т-72, 11 ББМ, 1 паливозаправник. Окрім цього, знищені 2 артустановки «Піон» — один поблизу Лимана, інший – поблизу Бахмута. Також знищено дві гармати типу Д-20 або Д-30, МТ-12 «Рапіра» та ПТРК «Фагот». Також було знищено 7 ударних БПЛА: 2 FPV-дрони та 5 «Ланцетів». Уражений склад боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог має на меті до холодів спробувати максимально просунутися до Куп'янська – Євлаш

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    ППО працює на Київщині через загрозу атаки БпЛА

     • 67464 переглядiв

    У Києві оголошено повітряну тривогу

     • 88005 переглядiв

    У Києві оголошено повітряну тривогу: працює ППО

     • 49950 переглядiв

    Новини по темі

    Шольц назвав цинічними заяви путіна щодо Ізраїлю

     • 268999 переглядiв