ukenru
na-kiyivschini-stalisya-rozbirki-zi-zbroyeyu-mizh-uchasnikami-dtp

На Київщині сталися "розбірки" зі зброєю між учасниками ДТП

 • 11318 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. У передмісті Борисполя, Київська область, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автівок "ВАЗ-2108" та Audi A4 на єврономерах, яка переросла у конфлікт із застосуванням зброї. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Київській області, передає УНН.

"Між водіями виник конфлікт. Доки вони з’ясовували ситуацію, пасажири автомобіля Audi A4 вирішили це "по-своєму" - з іномарки вийшли двоє молодиків спортивної статури. Один з них, погрожуючи пістолетом водієві автомобіля "ВАЗ", розбив скло. Нападники викрали з салону мобільний телефон, сіли в автівку і зникли у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, поліцейські виявили покинутий автомобіль Audi A4 з характерними механічними пошкодженнями на одній з вулиць Борисполя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріл авто в Одесі: поліція затримала ще 3 підозрюваних

Невдовзі правоохоронці затримали нападника зі зброєю. Ним виявився 35-річний житель Баришівського району. У нього працівники поліції вилучили пістолет "Форд-12", дозвільні документи на нього та викрадений мобільний телефон.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Тривають оперативні заходи щодо затримання іншого учасника правопорушення.

Нагадаємо, прокуратура Київської області повідомила про підозру чотирьом учасникам озброєної банди, які вчинили умисне вбивство, а також ряд зухвалих розбійних нападів на помешкання громадян.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП