ukenru
na-kirovogradschini-pidroblyali-nemiroff-khlibniy-dar-ta-pshenichnu

На Кіровоградщині підробляли "Nemiroff", "Хлібний дар" та "Пшеничну"

 • 7854 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Працівники податкової міліції ГУ ДФС у Кіровоградській області припинили незаконну реалізацію алкоголю під виглядом відомих брендів на території області, передає УНН з посиланням на прес-службу управління.

"Незаконне транспортування здійснювалося автомобілем DAF з напівпричепом, який перевозив близько 6,5 тис. літрів підроблених горілчаних напоїв таких відомих українських брендів, як "Nemiroff” та "Хлібний дар”, а також горілчаних напоїв у картонних коробах типу "Bag-in-box” ємністю 10 літрів з написом "Пшенична”, - зазначили в управлінні ДФС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кращою горілкою року в Україні визнано бренд Arctica 

Податківці повідомили, що загальна сума вилучених з незаконного обігу алкогольних напоїв становить понад 1 млн грн.

"Відібрані зразки вилучених алкогольних напоїв та акцизні марки з ознаками підробки направлено на експертизу. Вирішується питання про реєстрацію матеріалів в Єдиному реєстрі досудових розслідувань", - резюмували в ДФС.

Нагадаємо, європейці б'ють на сполох через потік нелегального алкоголю з України. І у разі відсутності адекватної реакції офіційного Києва, така ситуація загрожує негативними наслідками для легальних українських виробників алкогольної продукції, переконані учасники ринку.

Українські Національні Новини

Суспільство