na-khmelnychchyni-zavdiaky-pidtrymtsi-ssha-vstanovyly-pershu-koheneratsiinu-ustanovku

На Хмельниччині завдяки підтримці США встановили першу когенераційну установку

 • 27035 переглядiв

На Хмельниччині встановили когенераційну установку, яка забезпечить надійне тепло- та електропостачання для критично важливих об'єктів та житлових будинків.

На Хмельниччині завдяки партнерам зі США встановили першу когенераційну установку, яка забезпечить безперебійне теплопостачання об’єктів критичної та соціальної інфраструктури. Про це заявив віцепрем'єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков, передає УНН.

Деталі 

Першу когенераційну установку встановили у партнерстві з USAID. Теплопостачальне підприємство у Хмельницькій області нещодавно завершило монтаж та підключення. План забезпечує безперебійне теплопостачання об’єктів критичної та соціальної інфраструктури, а також мешканців багатоквартирних будинків

- заявив Кубраков.

Він також вчергове подякував американським партнерам за підтримку Києва.

Україна затвердила програму модернізації у секторі теплопостачання28.11.23, 13:35

Доповнення 

У Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України пояснили, що установка обладнана газопоршневим двигуном і генерує одночасно теплову й електричну енергію для забезпечення потреб міських котелень в електропостачанні.

Таким чином відбувається безперебійне постачання тепла об’єктам критичної та соціальної інфраструктури, а також мешканцям багатоквартирних будинків

Довідково

Когенераці́йна установка  — комплекс обладнання, що працює за способом комбінованого виробництва електричної і теплової енергії або перетворює скидний енергетичний потенціал технологічних процесів в електричну та теплову енергію.

Нагадаємо

Американське агентство США з міжнародного розвитку (USAID) "Конкурентоспроможна економіка України" виділяє новий пакет грантів на 2,5 млн доларів для розвитку українського бізнесу

Малі та середні переробні підприємства можуть отримати гранти до 150 тис. доларів на розвиток. У межах програми нададуть 25 грантів у розмірі від 75 до 150 тис. доларів.

Володимир Омельченко

Економіка

    Популярні

    Новини по темі