ukenru
na-khmelnichchini-avtivka-vrizalasya-u-vantazhniy-vagon-vodiy-zaginuv

На Хмельниччині автівка врізалася у вантажний вагон, водій загинув

 • 12649 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Автомобіль зіткнувся з вантажним вагоном, у результаті чого водій легковика від отриманих травм загинув. Трагедія сталася у місті Волочиськ Хмельницької області. Про це повідомили у секторі комунікації обласної поліції, передає УНН.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 серпня близько 16:00. За попередніми даними, 50-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ-2101", не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з вантажним залізничним вагоном, який стояв на лінії відстою", - йдеться в повідомленні.

Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув на місці. З'ясувалося, водій керував автівкою у стані алкогольного сп'яніння.

"За даним фактом відкрите кримінальне провадження ч. 2 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", слідчі дії тривають", - зазначили в поліції.

Нагадаємо, зіткнення мікроавтобуса та вантажного потяга сталося у Чернівецькій області. У результаті загинули двоє осіб, ще семеро були доставлено до лікарні. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП