na-kharkivshchyni-rozghlianut-pytannia-prymusovoi-evakuatsii-z-29-naselenykh-punktiv-kupianskoho-raionu

На Харківщині розглянуть питання примусової евакуації з 29 населених пунктів Куп’янського району

 • 10110 переглядiв

Через загострення бойових дій планується примусова евакуація 29 населених пунктів Куп'янського району. Хочуть евакуювати близько 270 дітей з батьками.

На Раді оборони Харківщини планують розглянути питання примусової евакуації із 29 населених пунктів Куп’янського району через загострення бойових дій. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону, передає УНН.

По Купʼянському напрямку ситуація важка - ворог за добу провів 12 штурмових атак, деякі з них тривають й досі. Тому на найближчій Раді оборони будемо розглядати рішення щодо Купʼянськго району- 29 населених пунктів будемо пропонувати проводити обовʼязкову евакуацію в примусовий спосіб сімей з дітьми. Маємо вивезти приблизно 270 дітей з батьками

- заявив Синєгубов.

За його словами, у Купʼянську є світло та вода, але чим ближче до лінії фронту- ситуація з гуманітарним забезпеченням гірша.

Нагадаємо

Минулої доби на Харківському напрямку ворог продовжував штурмові дії. Тут відбулося чотири бойових зіткнення в районі Вовчанська та Глибокого.

На Куп’янському напрямку відбулось 13 ворожих атак. Сили оборони зупинили штурмові дії противника біля Синьківки, Глушківки, Лозової та Петропавлівки.

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сейм Польщі засудив викрадення українських дітей росією

     • 18474 переглядiв