na-kharkivshchyni-povnistiu-likviduvaly-masshtabnu-pozhezhu-cherez-obstrily-rf-semero-travmovanykh-ponad-350-budynkiv-poshkodzheno

На Харківщині повністю ліквідували масштабну пожежу через обстріли рф: семеро травмованих

 • 13653 переглядiв

У селі Студенок Харківської області ліквідували пожежу, спричинену ворожими обстрілами. Постраждало 7 людей, знищено чи пошкоджено понад 350 будівель та 1620 га лісу, 170 людей розміщено у вцілілих будинках.

У селі Студенок Харківської області повністю ліквідували руйнівну пожежу, яка виникла через ворожі обстріли. Внаслідок загоряння травмувались семеро людей, повідомив у четвер голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

 Пожежу в с. Студенок Ізюмського району Харківської області повністю ліквідовано. Пожежа знищила і пошкодила понад 350 будинків та інших будівель, з яких 121 була житлова. Знищено 1620 гектарів лісового масиву

- повідомив Синєгубов.

За його словами, внаслідок пожежі травмовано семеро людей.

 170 постраждалих розмістили  у вцілілих будинках села. Волонтери надали будівельні набори екстреного реагування. 24 людини виїхали до інших населених пунктів.

 Постраждалі вже отримують фінансову допомогу від УВКБ ООН у розмірі 10 800 грн на людину.

Гуманітарний штаб у селі продовжує свою роботу, надаючи продуктові набори, засоби гігієни, будівельні матеріали та сезонний одяг.

У село на Харківщині повертаються жителі після руйнівної пожежі через ворожі обстріли05.09.24, 13:17

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Квадробінг - небезпека чи просто гра: відповідь психологів

     • 52630 переглядiв