na-dorozi-u-lvivskii-oblasti-stavsia-vytik-solianoi-kysloty-iz-avtotsysterny

На дорозі у Львівській області стався витік соляної кислоти із автоцистерни

 • 53332 переглядiв

У Львівській області стався витік соляної кислоти з автоцистерни. Рятувальники зібрали небезпечну речовину, а на цистерну наклали бандаж.

У Львівській області просто на дорозі ствся витік із цитстерни, яка перевозила соляну кислоту. Як повідомили у ДСНС, рятувальники зібрали небезпечну речовину, передає УНН.

Деталі

Вранці 18 січня на трасі "Львів-Івано-Франківськ" неподалік населеного пункту Шпильчина Львівського району помітили автоцистерну без тягача з якої йшов пар.

По прибуттю рятувальників до місця події з’ясувалось, що на автодорозі Львів-Бібрка-Рогатин поблизу села Залісся Львівського району знаходиться цистерна з ознаками підтікання, яка везла соляну кислоту.

"Відділенням радіаційно-хімічного та біологічного захисту задля ліквідації витоку рідини з цистерни проводились роботи по накладанню бандажу. Також задля осадження парів пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по створенню водяної завіси в складі ланки газодимозахисної служби", - йдеться у повідомленні.

Аби безпечно забрати рідину з пошкодженої цистерни власниками проводились роботи по перекачуванню небезпечної рідини в іншу автоцистерну. Тож рятувальники протягом всього процесу були на місці та забезпечували безпеку проведення процесу перекачування. 

О 21:10 роботи на місці події завершено.

Антоніна Туманова

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі