ukenru
na-donechchyni-za-dobu-rosiiski-zaharbnyky-atakuvaly-ponad-20-budivel-zahynula-liudyna

На Донеччині російські загарбники атакували низку громад: понад 20 будівель пошкоджено, загинула людина

 • 33740 переглядiв

У Донецькій області російські окупанти за 24 години обстріляли понад 20 будівель, у Верхньокам'янському загинула одна людина.

Станом на ранок 17 квітня, у Донецькій області зафіксовано пошкодження будинків у Курахівській громаді, Часовоярській громаді, Лимані. Крім того, у Званівській громаді 1 людина загинула у Верхньокам'янському, передає УНН із посиланням на пресслужбу начальника Донецької обласної військової адміністрації.

Деталі

За добу російські військові 9 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Станом на ранок 17 квітня зафіксовані наступні наслідки:

Покровський район. В Очеретинській громаді обстріляні Очеретине, Новобахмутівка і Соловйове. У Курахівській громаді пошкоджено адмінбудівлю і 2 господарчі споруди у Гострому, адмінбудівлю в Новоселидівці.

Краматорський район. У Лимані пошкоджено 9 будинків. У Костянтинівській громаді під вогнем Ступочки, Предтечине і Майське.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 9 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Званівській громаді 1 людина загинула у Верхньокам'янському.

Нагадаємо

російські війська обстріляли населені пункти Херсонської області, спричинивши значні матеріальні збитки. П'ять осіб отримали поранення.

На Миколаївщині ворог здійснив артилерійські обстріли у місті Очаків та акваторії Очаківської громади. Пошкоджено будинок, але без жертв.