ukenru
na-dnipropetrovshchyni-poshkodzheno-kilka-enerhetychnykh-obiektiv-ye-poraneni

На Дніпропетровщині пошкоджено кілька енергетичних об'єктів, є поранені

 • 40200 переглядiв

Кілька енергетичних об'єктів було пошкоджено і кілька людей отримали поранення в результаті нічної атаки російського безпілотника на Дніпропетровську область України.

Над Дніпропетровщиною сили ППО збили вночі 10 дронів, а над Дніпром – чотири ракети.  Про це повідомив керівник ОВА Сергій Лисак, передає УНН. Пошкоджено кілька енергетичних об'єктів. На одному з них поранено чоловіка.

Деталі

Керівник ОВА відзначив, що ППО збила дрони у Павлоградському, Криворізькому, Дніпровському, Кам'янському районах.

Пошкоджені кілька енергетичних об'єктів – у Дніпровському,  Криворізькому та Кам'янському районах. На одному з них постраждав чоловік. Йому надали необхідну медичну допомогу, оговтуватися буде вдома

написав Лисак.

У Кам'янському ворог потрощив дачний кооператив. Там п'ятеро людей поранені. Серед них –  5-річна дівчинка. Дитині надали меддопомогу, вона лікуватиметься амбулаторно.

Поранення отримали також жінки 19 та 47 років та двоє чоловіків, 36 та 47 років. Чоловіки госпіталізовані, один із них – "важкий".

Зруйновані три дачні будинки, ще 4 – пошкоджені. Понівечені автомобілі.

Доповнення

Через атаку на Нікополь, яка сталася вчора надвечір, пошкоджений санаторій, 3 приватні будинки, господарські споруди.

Вночі ворог вдарив по Марганецькій громаді і Нікополю. Знищений магазин. Пошкоджений павільйон з ремонту одягу. Без постраждалих.

29.03.24, 07:06 • [views_0]