ukenru
na-dnipropetrovschini-politsiya-provela-obshuki-u-chleniv-bandi-bile-bratstvo

На Дніпропетровщині поліція провела обшуки у членів банди "Біле братство"

 • 13448 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Правоохоронці у Дніпропетровській області провели обшуки у членів банди, яка виготовляла та збувала наркотичні речовини. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Вчора, об’єднавшись, працівники Департаменту протидії наркозлочинності, Департаменту карного розшуку Нацполіції та підрозділи поліції Житомирщини провели відпрацювання міста Нікополь Дніпропетровської області. Працівники поліції зайшли в "гості" з обшуками до "бригадних" та рядових членів організованого злочинного угруповання "Біле братство", яке "спеціалізується" на виготовленні та збуті наркотичних речовин по території всієї держави", - написав Аброськін.

Він уточнив, що лідер банди на прізвисько "Яцик" ще на початку серпня був заарештований в Житомирі за організацію замовного вбивства.

Нагадаємо, поліція ліквідувала діяльність злочинного угруповання наркоділків з Буковини: четверо молодих чернівчан збували амфетамін і канабіс через Інтернет за допомогою закладок. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП