na-borschagivskomu-shlyakhoprovodi-zavershili-vstanovlennya-novikh-balok

На Борщагівському шляхопроводі завершили встановлення нових балок

 • 12623 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. У Києві на Борщагівському шляхопроводі завершили встановлення нових балок. Про це УНН повідомляє з посиланням на на пресслужбу КМДА.

Повідомляється, що масштабні ремонтні роботи тривають на Борщагівському шляхопроводі: уперше із 1965 року капітально ремонтують всі конструктивні елементи споруди, зношеність яких за 55 років щоденної експлуатації досягла критичного стану.

"На частині шляхопроводу у напрямку Кільцевої дороги були встановлені останні необхідні 12 балок у прогонових будовах, таким чином, монтаж усіх 35 балок на цій ділянці завершено. Нагадаю, що на першому етапі робіт – на ділянці шляхопроводу під трамвайними коліями i на частині шляхопроводу в напрямку центру – було замінено 41 балку", – зазначив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

Зазначається, що наступний етап робіт – влаштування нової залізобетонної монолітної плити. Згодом її вкриють сучасною кількашаровою гідроізоляцією і облаштують асфальтобетонне покриття.

Також відновити рух транспорту в напрямку Кільцевої дороги планують до початку вересня.

Нагадаємо, за інформацією КМДА, у Києві під час карантинних обмежень почали ремонт на 13 мостах та шляхопроводах. Зокрема, роботу на Борщагівському шляхопроводі планують завершити до кінця року.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Разумков прокоментував звільнення Штучного з Апарату ВР

     • 10202 переглядiв

    На Дніпропетровщині зійшли з рейок два вантажних потяги

     • 26552 переглядiв