my-zaklykaiemo-vsikh-ukraintsiv-yaki-perebuvaiut-u-yevropi-pryiednatysia-do-ukrainskoho-lehionu-umierov

Ми закликаємо всіх українців, які перебувають у Європі, приєднатися до Українського легіону - Умєров

 • 54713 переглядiв

Умєров закликав усіх українців у Європі приєднуватися до Українського легіону, адже кожен крок наближає Україну до перемоги у боротьбі за свободу і незалежність.

Умєров закликав всіх українців, які знаходяться у Європі, приєднатися до Українського легіону, наголосивши на тому, що кожен крок наближає Україну до перемоги у боротьбі за свободу та незалежність. Про це повідомляє Міністерство оборони України, передає УНН.

Деталі

Міністр оборони України Рустем Умєров відзначив підписання угоди про співробітництво у сфері безпеки між Україною та Польщею, що відбулося учора за участю президента України Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Польщі Дональда Туска.

Це новий важливий крок у зміцненні обороноздатності обох держав-сусідів

– зазначив Рустем Умєров.

За словами міністра оборони, одним із стрижневих положень даної угоди є створення спеціального добровольчого підрозділу на території Польщі для захисту України – Український легіон.

Умєров зауважив, що ця ініціатива дозволить підвищити бойову готовність українських добровольців, які отримають найсучаснішу підготовку від союзників з Польщі, Литви та інших країн ЄС. Крім того, легіон буде оснащений найкращим обладнанням, що значно підвищить його ефективність на полі бою.

Також угода надасть можливість для громадян України, які проживають у Польщі та інших країнах ЄС, добровільно приєднатися до оборони України, підписавши контракт із ЗСУ.

Ця ініціатива демонструє непохитну підтримку і солідарність з боку наших європейських партнерів, а також готовність стояти пліч-о-пліч з Україною.

Ми закликаємо всіх українців, які перебувають у Європі, приєднатися до Українського легіону. Ваш внесок є неоціненним у нашій боротьбі за свободу та незалежність. Кожен ваш крок наближає нас до перемоги

– закликав Рустем Умєров.

В Польщі буде формування "українського легіону": Зеленський розповів деталі 08.07.24, 16:07

Популярні

Новини по темі