ukenru
mozhlyve-zatoplennia-dorih-na-richkakh-chernihivshchyny-utrymuiutsia-vysoki-rivni-vody

Можливе затоплення доріг: на річках Чернігівщини утримуються високі рівні води

 • 46123 переглядiв

Високий рівень води на річках Чернігівської області може спричинити підтоплення заплавних територій та доріг, порушивши транспортне сполучення з деякими селами.

На річках Чернігівської області утримуються високі рівні води, через дані складні умови можливе затоплення доріг. У зв'язку із цим оголошено І та II рівень небезпеки. Про це повідомляє ДСНС України, пише УНН.

26 - 28 березня на Десні та її притоці р.Снов триватиме затоплення заплавних територій та доріг на заплаві з порушенням транспортного сполучення з окремими селами у Новгород-Сіверському, Корюківському, Ніжинському, Чернігівському районах (І рівень небезпеки – жовтий),

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що на Верхньому Дніпрі (в межах країни) утримуватиметься затоплення заплави з порушенням транспортного сполучення ряду прирічкових сіл водами Сожу і Дніпра у Чернігівському районі (II рівень небезпеки - помаранчевий).

Нагадаємо

В Одесі комунальні служби в посиленому режимі борються з наслідками негоди. Через дощі та штормовий вітер у місті повалені дерева, є підтоплення деяких вулиць.