ukenru
mon-zaklikalo-kerivnitstvo-universitetu-bogomoltsya-vidnoviti-navchalniy-protses

МОН закликало керівництво університету Богомольця відновити навчальний процес

 • 9156 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Міністерство освіти і науки України заявило, що вважає неприпустимим зрив навчального процесу в Національному медичному університеті імені Богомольця, та закликало керівництво університету відновити заняття. Про це повідомляє прес-служба МОН, передає УНН.

"Міністерство освіти і науки України сьогодні, 26 лютого, отримало інформацію про те, що адміністративним шляхом – через закриття будівель – студенти НМУ імені О.О. Богомольця були позбавлені можливості продовжувати навчання. МОН як головний ЦОВВ, що відповідальний за освіту і науку, вважає неприпустимим зрив освітнього процесу, що відбувається адміністративним шляхом в НМУ імені О.О. Богомольця, який перебуває у сфері управління Міністерства охорони здоров’я", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страйк в медуніверситеті Богомольця: на дверях адмінкорпусу повісили ланцюг

Також МОН наголосило, що для студентів, які бажають навчатися, мають бути створені умови для нормального навчального процесу.

"Зі свого боку МОН звернулося до керівництва НМУ імені О.О. Богомольця з вимогою виконати свої обов’язки та відновити освітній процес, створивши умови для навчання тих студентів, що бажають навчатися", - зазначають у міністерстві.

Нагадаємо, студенти НМУ ім. Богомольця заявили, що страйк було оголошено без врахування думки колективу.

Українські Національні Новини

Суспільство