ukenru
molodizhna-zbirna-ukrayini-sogodni-zigraye-proti-angliyi-vidbirkoviy-match-chye-2019

Молодіжна збірна України сьогодні зіграє проти Англії відбірковий матч ЧЄ-2019

 • 9886 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. У поєдинку чергового туру кваліфікаційного циклу до чемпіонату Європи 2019 року серед футбольних молодіжних збірних до України завітає команда Англії U-21, повідомляє УНН.

В останніх трьох баталіях молодіжний колектив Англії має виключно виграшні результати. Загальний рахунок у цих матчах становить 7:1.

Після трьох зустрічей в активі "синьо-жовтих" одна перемога та дві нічиї. Наразі команда Олександра Головка займає четверту сходинку у четвертій кваліфікаційній групі. Англія має 10 очок і знаходиться на верхньому щаблі групи під номером 4.

Примітно, що у складі гостей присутні футболісти із таких клубів, як "Ліверпуль", "Евертон", "Челсі", "Лестер", "Манчестер Юнайтед", "Тотенхем", "Арсенал". Єдиним представником на клубному рівні не з Англії є нападник Джек Херрісон, який захищає кольори американського "Нью-Йорка".

Зазначимо, що головним арбітром матчу призначено 38-річного рефері з Франції Франка Шнайдера

Додамо також, зустріч відбудеться у Києві на стадіоні "Оболонь Арена". Початок поєдинку о 18:00.

Нагадаємо, що за молодіжну зможуть зіграти такі футболісти, як Олександр Зінченко, Віктор Коваленко та Артем Бесєдін, якого повернули з лав національної збірної.  Олександр Головко розповів про важливість гри з англійцями. 

Українські Національні Новини

Спорт