ukenru
minoboroni-rf-u-siriyi-ukladeno-dvi-novikh-ugodi-pro-primirennya

Міноборони РФ: у Сирії укладено дві нових угоди про примирення

 • 8224 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Дві нових угоди про примирення укладені в Сирії. Про це йдеться в інформаційному бюлетені російського Центру по примиренню ворогуючих сторін, опублікованому в неділю на сайті Міноборони РФ, передає УНН з посиланням на РІА “Новини”.

“Протягом доби підписані угоди про примирення з представниками двох населених пунктів у провінції Латакія. Кількість населених пунктів, що приєдналися до процесу примирення, збільшилася до 895”, — наголошується в документі.

Продовжені переговори про приєднання до режиму припинення бойових дій з польовими командирами незаконних збройних формувань у населеному пункті Муаддамия Аш-шам провінції Дамаск і загонів збройної опозиції в провінціях Хомс, Хама, Алеппо і Ель-Кунейтра.

“Кількість збройних формувань, які заявили про свою прихильність прийняття і виконання умов припинення бойових дій, не змінилося — 69”, — йдеться в бюлетені.

Як повідомляв УНН, у Лондоні активісти двох кампаній - "Сирійська кампанія" та "Солідарність з Сирією у Великій Британії" закидали вхід до посольства Російської Федерації пластиковими кінцівками з манекенів дорослих та дітей на знак протесту проти бомбардувань в Сирії.

Українські Національні Новини

Новини Світу