ukenru
minkult-rozshiriv-chorniy-spisok-rosiyskikh-aktoriv

Мінкульт розширив "чорний список" російських акторів

 • 19495 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Сьогодні, 22 жовтня, Міністерство культури України внесло ще двох російських акторів у список осіб, що загрожують нацбезпеці України. Відповідна інформація розміщена на сайті Мінкульту, передає УНН. 

Згідно з оновленим списком, його поповнили Леонід Ярмольник та Ірина Алфьорова.

Станом на 22 жовтня у переліку, який почали складати у 2015 році, зазначені 144 особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінкульт вніс Рєзніка і Меньшова до списку осіб, які загрожуть нацбезпеці

"Законом України "Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України" внесено зміни до Закону "Про кінематографію", яким передбачено, що Держкіно відмовляє у видачі або припиняє дію вже виданого державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів зокрема, якщо одним з учасників фільму є фізична особа, включена до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці. Перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці, складає Міністерство культури України на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення", - додали у прес-службі. 

Як повідомляв УНН, міністерство культури України розширило “чорний список” діячів, які створюють загрозу національній безпеці.

Українські Національні Новини

Політика