ukenru
ministerstvo-oboroni-ukrayini-nagorodilo-volonteriv-u-mariupoli

Міністерство оборони України нагородило волонтерів у Маріуполі

 • 13941 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 14 січня. УНН. Сьогодні вісім маріупольців отримали грамоти від Міністерства оборони за волонтерство, а ще один волонтер отримав медаль, передає кореспондент УНН.

Урочисто нагородити мали 9 осіб. Але прийшло на подію лише 7 людей, оскільки інші займалися у цей час волонтерством. Всі, крім одного маріупольського волонтера, отримали грамоти "За значний особистий внесок в організацію надання всебічної допомоги особовому складу військових частин і підрозділів ЗСУ". Дев'ятий волонтер - Ірина Гаврикова отримала медаль з відзнакою МО України "За сприяння Збройним Силам України".

Всі нагороджені волонтери займаються допомогою ЗСУ з 2014 року. Деякі, ціною власного здоров'я і життя допомагали військовим - передавали сотні тонн гуманітарної допомоги на передову в будь-який час. На думку багатьох волонтерів, якби на початку війни з РФ в Україні не з'явився волонтерський рух - втрат на передовій було б в рази більше, оскільки на початку бойових дій в українських захисників не вистачало ні їжі, ні води, ні форми.

Українські Національні Новини

Суспільство