ukenru
ministerstva-ta-tsentralna-vlada-za-dva-tizhni-vidzvituyut-pro-vaktsinatsiyu-pratsivnikiv-vid-covid-19

Міністерства та центральна влада за два тижні відзвітують про вакцинацію працівників від COVID-19

 • 10840 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Всі міністерства та центральні органи влади за два тижні мають відзвітувати про перебіг вакцинації серед своїх працівників. Про це йшлося на селекторній нараді з питань протидії пандемії COVID-19, що відбулася під головуванням Президента Володимира Зеленського, передає УНН.

Цитата

“За два тижні всі міністерства та центральні органи влади мають відзвітувати про перебіг вакцинації серед своїх працівників. Бажано, щоб було вакциновано двома дозами 70% працівників міністерств і центральних органів виконавчої влади”, — повідомили в Офісі.

Деталі

За даними ОП, у Міністерстві оборони щеплення двома дозами вже отримали 84% працівників, у Міністерстві внутрішніх справ — 68%. Глава держави назвав це хорошими показниками.

Аналогічних показників хочуть досягти й серед педагогічних працівників.

“Педагоги активно вакцинуються. Вже понад 70% працівників закладів освіти отримали щеплення”, — зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Нагадаємо

Повний курс вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні з кінця лютого отримали понад 5,4 мільйона людей. При цьому загалом зробили вже понад 12,2 мільйона щеплень. З них за останню добу - 37 тисяч, що майже на половину менше, ніж попереднього дня, більшість - першою дозою.

Українські Національні Новини

Політика