mhp-fishing-fest-2022-na-kiyivschini-vidbulisya-blagodiyni-zmagannya-z-lovli-ribi

MHP fishing fest 2022: на Київщині відбулися благодійні змагання з ловлі риби

 • 105808 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. На ”Вовковому озері” в Баришівському районі Київської області відбувся 3 - й етап MHP fishing fest 2022, в рамках якого 13 команд з різних підприємств МХП провели благодійний турнір з ловлі риби. Про це повідомили у пресслужбі Миронівського заводу з виготовлення круп і комбікормів, який входить до агрохолдингу МХП, передає УНН.

Деталі

В результаті двох діб ловлі риби учасники змагань встановили новий рекорд в історії турнірів MHP fishing fest: вага вилову сягнула 1931 кг, спіймали 331 рибину. Увесь вилов відпустили назад до водойми. Разом з тим учасникам за рахунок внесків вдалося зібрати 18 тис. грн на допомогу ЗСУ.

Участь у змаганнях взяли співробітники різних підприємств агрохолдингу МХП. Переможцем турніру стала об'єднана команда елеваторів західного регіону “Fish hunters western region”, які спіймали майже півсотні рибин загальною вагою 323 кг.

Нагадаємо

У липні на MHP fishing fest 2022 зібрали ще понад 20 тис. грн на благодійні цілі. 

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні приблизно 50% шкіл облаштовано укриттями – МОН

     • 125195 переглядiв

    Рашисти підпалили ліс на околиці Енергодара

     • 98396 переглядiв