ukenru
mey-visilaye-z-velikoyi-britaniyi-23-rosiyskikh-diplomativ

Мей висилає з Великої Британії 23 російських дипломатів

 • 12910 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Велика Британія вишле 23 російських дипломатів у відповідь на ситуацію, яка виникла у зв'язку з отруєнням колишнього подвійного шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії, передає УНН з посиланням на Sky News.

"Прем'єр-міністр Тереза Мей оголосила про вислання 23 російських дипломатів у рамках низки заходів у зв'язку з отруєнням колишнього шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері", - йдеться в повідомленні.

Посол Росії у Великій Британії Олександр Яковенко заявив, що дії британського уряду "абсолютно неприйнятні" та є "дуже серйозною провокацією".

Нагадаємо, 5 березня екс-полковник запасу російського ГРУ Сергій Скрипаль, який був засуджений за шпигунство на користь британських спецслужб і зараз проживає в на території королівства, отруївся невідомою речовиною в місті Солсбері.

Мей заявила, що Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною, розробленою в Росії. Також вона дала Росії час до вівторка, щоб пред'явити пояснення стосовно інциденту.

Українські Національні Новини

Новини Світу