ukenru
mer-odesi-skasuvav-zakordonnu-poyizdku-ta-zaklikav-posadovtsiv-ne-pokidati-misto-nayblizhchim-chasom

Мер Одеси скасував закордонну поїздку та закликав посадовців не покидати місто найближчим часом

 • 19877 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Міський голова Одеси Геннадій Труханов закликав посадовців мерії не покидати місто найближчим часом і сам скасував закордонну подорож. Про це Труханов повідомив під час апаратної наради 14 лютого, повідомляє УНН.

Деталі

Труханов звернувся до керівників підрозділів міської влади з проханням утриматися від відпусток, щоб забезпечити чітку роботу всіх підрозділів міської влади.

"Ми сьогодні маємо демонструвати нашу згуртованість. Ми маємо демонструвати, що все місто Одеса живе та працює", - сказав Труханов.

Мер також повідомив, що 14 лютого він мав у ролі почесного президента національної федерації тай боксу їхати у відрядження на Чемпіонат Європи з цього виду спорту у Стамбулі, де одеські спортсмени представляють Україну.

"Там планувалося засідання та вироблення серйозних рішень щодо входження до олімпійської родини. Але у зв'язку зі ситуацією, яка склалася, звичайно, я не поїхав, тому що, з огляу на ту інформацію, яку зараз нагнітають у пресі, потрібно бути тут", - сказав Геннадій Труханов.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса