medvediev-zahovoryv-pro-maidan-u-berlini-na-tli-straikiv-fermeriv

Медведєв заговорив про «майдан» у Берліні на тлі страйків фермерів

 • 28866 переглядiв

Дмитро Медведєв припускає, що Німеччина може зіткнутися з "Майданом" через протести фермерів і зростання фінансової підтримки України. Страйки зірвали роботу заводу Volkswagen у Німеччині.

Заступник голови Ради безпеки росії Дмитро Медведєв почав говорити про "майдан" у Німеччині через протести німецьких фермерів та збільшення фінансової підтримки Україні. Про це Медведєв написав у своєму акаунті в соцмережі Х (колишній Twitter), передає УНН.

Страйки в Німеччині: фермери заблокували значну частину країни. Субсидії закінчилися, а астрономічні суми, витрачені на Україну, все ще зростають

написав Медведєв.

Медведєв заявив, що Берлін — один із основних спонсорів Києва, і якщо протести продовжаться, то в Німеччині може відбутися "майдан".

Контекст

У Німеччині розпочався тиждень страйків, який був організований Німецьким селянським союзом. Фермери заблокували дороги, протестуючи проти скорочення податкових пільг. Через страйки завод Volkswagen у нижнесаксонському Емдені (Німеччина) припинив свою роботу. Мітингувальники заблокували всі під'їзди до підприємства, в результаті робітники не змогли дістатися місця роботи.

медведєв заявив, що загроза війни між рф та НАТО як ніколи реальна08.12.23, 13:31

Лілія Подоляк

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Забайкаллі 14 вагонів зійшли з рейок

     • 27533 переглядiв

    Сумщина: росіяни обстріляли вісім громад у прикордонні

     • 33981 переглядiв

    У Міноборони виявили порушення на понад 10 млрд грн – Умєров

     • 126683 переглядiв

    ДТЕК повернули світло у понад півтори сотні тисяч родин

     • 45095 переглядiв